Ελλάδα

Αναμονή για Έντι, κοιτάζει κι αλλού ο Ολυμπιακός

Ο Τζάρελ Έντι παραμένει πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση «2-3», αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εξετάζονται κι άλλες λύσεις, όπως ο Χόλις Τόμπσον.

Το λεγόμενο 2-3άρι έχει απομείνει για να κλείσει το ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά φαίνεται πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα ταλαιπωρήσει για λίγες ακόμη μέρες τους «ερυθρόλευκους».

Ο Τζάρελ Έντι ήταν η πρώτη επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ωστόσο ο Αμερικανός ψάχνει μια μεγαλύτερη οικονομική προσφορά. Δεν τη βρίσκει στο ΝΒΑ, αλλά ίσως τη βρει από την Μπασκόνια που είναι σε διαδικασία πώλησης του Άνταμ Χάνγκα στην Μπαρτσελόνα. Οι Πειραιώτες έχουν διαμηνύσει στον 26χρονο άσο πως δεν πρόκειται να ανεβάσουν την προσφορά τους για «σπαστό» τριετές συμβόλαιο (1+1+1 χρόνια) και περιμένουν, αλλά όχι με σταυρωμένα χέρια.

Το τεχνικό τιμ εξετάζει κι άλλες λύσεις, όπως ο Χόλις Τόμπσον. Ο 26χρονος άσος (2,03μ.) αποφοίτησε από το Τζόρτζταουν, δεν έγινε ντραφτ, αλλά την τελευταία τετραετία έπαιξε σε 256 ματς με τους Σίξερς μετρώντας 7,9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 24,2 λεπτά ανά αγώνα. Την τελευταία του χρονιά αγωνίστηκε σε 31 ματς έχοντας 5,5 πόντους και 2,7 ριμπάουντ σε 8,1 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ υπέγραψε δύο δεκαήμερα συμβόλαια με τους Πέλικανς χωρίς να παίξει και πέρασε από το NBDL.
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x