Ελλάδα

Αναμονή για τέσσερις από Σφαιρόπουλο

Ο αγώνας με την Αρμάνι πλησιάζει και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει σήμερα σαφέστερη εικόνα για το αν θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό Πρίντεζης, Μάντζαρης, Μιλουτίνοφ και Ρόμπερτς.

Μετά από ένα διήμερο με ανάσες, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στο ΣΕΦ αρχίζοντας προετοιμασία για ένα δύσκολο weekend, που περιλαμβάνει την Παρασκευή αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και δύο μέρες μετά ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει να διαπιστώσει την ετοιμότητα των Πρίντεζη, Μάντζαρη, Μιλουτίνοφ και Ρόμπερτς. Οι τρεις πρώτοι έκαναν ακόμη και χθες ειδικό πρόγραμμα και έχουν πιθανότητες να προλάβουν, αν και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αν δεν είναι 100% έτοιμοι. Ο Ρόμπερτς δεν έχει υποστεί κάποια θλάση, ωστόσο παρουσιάζει συχνά-πυκνά ενοχλήσεις λόγω καταπόνησης και χρειάζεται ειδική διαχείριση.

Το τεχνικό τιμ ελπίζει να επιστρέψουν για τα προσεχή ματς τουλάχιστον κάποιοι από τους τραυματίες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση και με δεδομένες τις απουσίες των Αγραβάνη, Τίλι και Αρσενόπουλου, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να κατέβει με εννιά (!) παίκτες την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x