Ευρώπη

Ανανεώνει με ΤΣΣΚΑ ο Χριάπα

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βίκτορ Χριάπα αναμένεται να ανακοινώσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την ολοκλήρωση των φετινών τελικών της VTB League με την Ούνιξ Καζάν.

Μένει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Βίκτορ Χριάπα!

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο μάνατζερ του πολύπειρου φόργουορντ, Όμπραντ Φίμιτς, η «ομάδα του στρατού» αναμένεται να κάνει χρήση της οψιόν και να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον πελάτη του για ακόμη ένα χρόνο.

«Πριν την έναρξη της περασμένης σεζόν είχαμε υπογράψει με την ΤΣΣΚΑ συμβόλαιο 1+1. Έτσι, η ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει χρήση της σχετικής οψιόν και να ανανεώσει αυτόματα τη συνεργασία με τον αρχηγό. Έχω την εντύπωση πως η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ θα το κάνει αυτό και θα κρατήσει τον Χριάπα στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Όμπραντ Φίμιτς, στην ιστοσελίδα «izvestia.ru», με τον γνωστό μάνατζερ να εκτιμά πως η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των τελικών της VTB League με την Ούνιξ Καζάν.

Ο Χριάπα έχει περάσει σχεδόν μία… καριέρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς φορά τη φανέλα της από το 2008, ενώ προτού δοκιμάσει την τύχη του στο NBA, είχε αγωνιστεί στην «ομάδα του στρατού» για μία ακόμη διετία (2002-04).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x