Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Ανανέωσε με ΑΕΛ ο Φιλιππόπουλος

Για ακόμη δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην ΑΕΛ ο 20χρονος σέντερ Παναγιώτης Φιλιππόπουλος.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του τμήματος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Παναγιώτη Φιλιππόπουλο για δύο ακόμη χρόνια.
Ο 20χρονος σέντερ (με ύψος 2.07μ.) έκανε τα πρώτα του βήματα στον Γ.Σ.Νίκαιας και στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΕΛ, με την οποία θα διανύσει την τρίτη του σεζόν.

Αν και ακόμη νεαρός για την θέση του και έχοντας σχετικά λίγα χρόνια προπόνησης, με την επιμονή, την εργατικότητα και την μαχητικότητα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών, καθώς τα περιθώρια βελτίωσής του είναι πολλά. Άλλωστε σεζόν με σεζόν κερδίζει χρόνο συμμετοχή και βέβαια εμπειρίες.

Δηλώσεις
Για την παραμονή του στην ΑΕΛ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΛ. Η εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή αποτελούν για μένα ένα μεγάλο κίνητρο ώστε να προσπαθήσω για το καλύτερο».

Για τη νέα αγωνιστική χρονιά: «Θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο βγει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x