Ευρώπη

Ανανέωσε με Σερβία ο Τζόρτζεβιτς!

Για άλλα τέσσερα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2019, θα βρίσκεται ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σερβίας, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, Ντράγκαν Τζίλας.

«Έδεσε» τον Σάσα Τζόρτζεβιτς η Σερβία! Με τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, η εθνική ομάδα της χώρας έχει ανέβει… επίπεδο, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον τελικό του Μουντομπάσκετ και έτσι η ομοσπονδία μπάσκετ δεν έχασε χρόνο και επέκτεινε τη συνεργασία μαζί του!

Όπως αποκάλυψε στο σερβικό Τύπο, ο πρόεδρος της KSS, Ντράγκαν Τζίλας, ο 47χρονος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τουλάχιστον άλλα τέσσερα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2019!

Στη συνέχεια, ο Τζίλας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού, σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως η εθνική ομάδα θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: «Φυσικά και το πιστεύω. Με τον Τζόρτζεβιτς στον πάγκο η ομάδα έχει τρομερή ενέργεια και προσέγγιση, ενώ διαθέτουμε παίκτες που μπορούν να μας οδηγήσουν στον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Επίσης, η διοργάνωση αποτελεί και ένα εισιτήριο για το Ρίο ή διαφορετικά μία πρόσκληση για να συνεχίσει το σερβικό μπάσκετ να γράφει ιστορία».

Μάλιστα, στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας παύει να υπάρχει ο ειδικός όρος που του απαγόρευε να εργάζεται παράλληλα σε σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x