Ελλάδα

«Αναθέρμανση» για Σίνγκλετον, αναμονή για Μπουρούση στον Παναθηναϊκό

Τη στιγμή που αναμένεται η απόφαση του Γιάννη Μπουρούση, φαίνεται πως «ξεπάγωσε» μετά από καιρό η περίπτωση του Κρις Σίνγκλετον για τον Παναθηναϊκό.

Μια υπόθεση που είχε «παγώσει» εδώ και αρκετές εβδομάδες και έμοιαζε να απομακρύνεται μέρα με τη μέρα επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την «Πράσινη», η περίπτωση του Κρις Σίνγκλετον έχει αναθερμανθεί τις τελευταίες ώρες και αναμένονται εξελίξεις. Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, που παίζει τώρα στην Κίνα, είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στο ΝΒΑ ή έστω να μπει όρος στο συμβόλαιό του να μπορεί να φύγει για τις ΗΠΑ, κάτι που δεν μπορεί να δεχτεί ο Παναθηναϊκός. Ο ίδιος ενημέρωσε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Κράσνονταρ. Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός έχει και άλλες λύσεις στα υπόψη, όπως του Τρέβορ Εμπάκουε και του Άλεξ Τάιους.

Όσον αφορά στον Γιάννη Μπουρούση, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντησή του. Είναι ξεκάθαρο πως μοναδικός αντίπαλος του «τριφυλλιού» είναι το ΝΒΑ, αλλά δεν είναι καθόλου αμελητέος. Αρκετές ομάδες είναι διατεθειμένες να προσφέρουν στον 32χρονο σέντερ συμβόλαιο και ο ίδιος δεν κρύβει πως έχει απωθημένο να δοκιμάσει την τύχη του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, στο οποίο είχε βρεθεί κοντά και παλαιότερα. Το θέμα δεν θα αργήσει να κλείσει, μιας και μπαίνοντας στον Ιούλιο όλες οι ομάδες του ΝΒΑ κάνουν κινήσεις για το ρόστερ τους. Οι «πράσινοι» έχουν σε στάση αναμονής τον Ίαν Βουγιούκα, καθώς αν δεν υπογράψει ο Μπουρούσης θα είναι αυτός η εναλλακτική λύση (μιας δεν είναι απεριόριστες οι θέσεις ξένων).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x