NBA

Ανατριχίλα για Κόμπι (video)

Η «ιδιαίτερη πατρίδα» του Κόμπι Μπράιαντ, η Φιλαδέλφεια, τον υποδέχθηκε για τελευταία φορά... με μαγικό τρόπο. Δείτε το συγκινητικό βίντεο και την αποθέωση. Ξεκίνησε με 3 τρ. κι όλοι φώναζαν «MVP»!

Μπορεί καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του (που τελειώνει το καλοκαίρι) να έπαιξε στους Λέικερς, ωστόσο ο Κόμπι Μπράιαντ είναι γέννημα θρέμμα της Φιλαδέλφεια.

Και στο τελευταίο παιχνίδι του εκεί (αφού δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος στην ιδιαίτερη πατρίδα του), οι... δικοί του άνθρωποι φρόντισαν να του χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

Το βίντεο που προβλήθηκε από τα μάτριξ -και έφτιαξαν οι 76ers- είναι απλά συγκλονιστικό. Με στιγμές του μεγάλου Κόμπι, με λόγια... καρδιάς από ανθρώπους που δεν τον είδαν με την φανέλα της ομάδας τους, αλλά που δε μπορούν παρά να είναι υπερήφανοι γι' αυτόν.



Όλο το γήπεδο όρθιο να τον αποθεώνει στην παρουσίασή του, στην τελευταία του παράσταση στη Φιλαδέλφεια...




Και ο ίδιος φρόντισε να κάνει... παπάδες στην εκκίνηση του ματς. Πετυχαίνοντας τους πρώτους 11 πόντους των Λέικερς με 3 τρίποντα, όπου ανάγκασαν όλο τον κόσμο να φωνάξει ρυθμικά «MVP-MVP-MVP» για το... καμάρι τους!



Εντάξει, κάπου... παρασύρθηκε και ο ίδιος ο Κόμπι και σούταρε από το... σπίτι του. Και πάλι χειροκρότημα έλαβε. Κόμπι είσαι...

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x