Ελλάδα

Ανατροπή στο ΑΣΕΑΔ για ΑΕΚ, με κόσμο κόντρα στον Προμηθέα!

Κανονικά με κόσμο θα υποδεχθεί απόψε στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα η ΑΕΚ, καθώς το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τις θέσεις της «Ένωσης» στην εκδίκαση της έφεσης, «ρίχνοντας» την τιμωρία της έδρας.

Κανονικά με τον κόσμο στο πλευρό της θα υποδεχθεί τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ στον αποψινό 5ο ημιτελικό της σειράς, που θα κρίνει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στους τελικούς της Betshop Basket League.

Το ΑΣΕΑΔ που είχε αναλάβει την εκδίκαση της έφεσης δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της «Ένωσης», αποφασίζοντας να «ρίξει» την τιμωρία της έδρας των «κιτρινόμαυρων», η οποία αν τελικά ίσχυε, θα την εξέτιε στο παιχνίδι με τους Πατρινούς.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό, ο Αθλητικός Δικαστής είχε τιμωρήσει την ΑΕΚ λόγω της ρίψης καπνογόνου κατά τη διάρκεια της 2ης αναμέτρησης στο «Δ. Τόφαλος» με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Σημειώνεται ότι η σειρά είναι στο 2-2 και όποια από τις δύο ομάδες πάρει το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα, θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 19:30.

Η ενημέρωση:

Επιβάλλεται στην AEK ΚΑΕ που δεν ήταν γηπεδούχος:
α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (καπνογόνο καπνού και λάμψης στην κερκίδα) κατά την διάρκεια του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ,
β) για ρίψη καπνογόνου εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά την διάρκεια του αγώνα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ και
γ) για παράπτωμα που δεν είναι ιδιαίτερης βαρύτητας και δεν χαρακτηρίζεται δυσφημιστικό για το άθλημα (είσοδος οπαδού στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την ανάρτηση πανό) χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 1-6-2019.

To Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 59/7-6-2019 δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Α.Ε.Κ. ΝΕΑ Κ.Α.Ε. 2014». Ακυρώνει την υπ’ αρ. 106/2019 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x