Γενικά

Ανέλαβε ομάδα στην Κίνα ο Χριστόπουλος!

Τον πάγκο των Beijing Ducks ανέλαβε για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος από το 2013 ήταν μέλος του προπονητικού τιμ της εθνικής ομάδας της Κίνας!

Θα… στεριώσει στην Κίνα ο Γιάννης Χριστόπουλος!

Ο 43χρονος κόουτς, ο οποίος από το 2013 εργαζόταν στο προπονητικό τιμ της εθνικής ομάδας της χώρας από την Άπω Ανατολή, ανέλαβε τον πάγκο των Beijing Duck, με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα είναι μόνος του, καθώς άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος φέτος ήταν στη Δόξα Λευκάδας, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν στο «τιμόνι» του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Ο πρώην προπονητής αρκετών ελληνικών ομάδων, αλλά και της Μπάγερν Μονάχου (2012), δήλωσε -μεταξύ άλλων- κατά την επίσημη παρουσίασή του: «Βρίσκομαι πολλά χρόνια στην Κίνα για να καταλάβω την κουλτούρα και τη νοοτροπία, αλλά και το πώς λειτουργεί ο κόσμος εντός και εκτός του παρκέ. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να κάνω ξανά πρωταθλήτρια την ομάδα. Αλλά, είμαι αισιόδοξος και σίγουρος πως μέσα από τη δουλειά και την υπομονή θα φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x