Ευρώπη

Άνετα η ΤΣΣΚΑ, δύσκολα η Ούνιξ, καλός ο Βουγιούκας

Με άνεση νίκησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Κάλεβ Κράμο στη ρωσική πρωτεύουσα, σαρώνοντας 100-68 την αντίπαλό της για τη Βαλτική Λίγκα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέτριψε 100-68 την αδύναμη Κάλεβ Κράμο στη ρωσική πρωτεύουσα για τη Βαλτική Λίγκα και έφτασε τις 20 νίκες σε 22 αγώνες στη φετινή διοργάνωση, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα, τέσσερις μέρες πριν την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό στην προσπάθεια να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αντίθετα, η εσθονική ομάδα παρέμεινε στην 11η θέση.

Από 13 πόντους είχαν Αντόνοφ, Χίγκινς και Κουρμπάνοφ για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Ο Κίντους με 11 πόντους ξεχώρισε από τους Εσθονούς.

Την παράταση χρειάστηκε η Ούνιξ για να επικρατήσει εκεί 86-82 (κ.α. 74-74) της Ρίγα στο Καζάν και να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Μπλουμς ήταν αυτός που με τρίποντο έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο.

Ο Παραχούσκι με 16 πόντους και 8/8 δίποντα, συν εννέα ριμπάουντ έκανε τα πάντα για τους νικητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Κώστα Καϊμακόγλου. Ο Μέγερις με 17 πόντους προσπάθησε να πάρει το ματς για τους Λετονούς, που έμειναν έκτοι.

Ο Ιαν Βουγιούκας είχε 12 πόντους και 9 ριμπάουντ στη νίκη της Λοκομοτίβ επί της Αβτοντορ 79-61 στο Κουμπάν.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x