Ελλάδα

Άνετα ο Άρης τον Φάρο-ΓΣΛ

Με άνεση νίκησε τον Φάρο-ΓΣΛ ο Άρης 81-62 στη θεσσαλική πρωτεύουσα σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Άρης νίκησε άνετα σε φιλικό ματς 81-62 τον Φάρο-ΓΣΛ στη Λάρισα και έδειξε σε καλή κατάσταση, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων και το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ σε μερικές μέρες.

Οι «κίτρινοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας δυο φορές διψήφια διαφορά στο παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο, με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τον Άρη να προηγείται 35-23, αλλά κάποια λάθη έδωσαν το δικαίωμα τους Θεσσαλούς να μειώσουν στο -1 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Ο Άρης παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο μέρος, έπαιξε πολύ καλύτερη άμυνα, ήταν πιο αποτελεσματικός στην επίθεση και εύστοχος από την περιφέρεια, οπότε και βρέθηκε μπροστά με διψήφια διαφορά στο τέλος της τρίτης περιόδου. Η διαφορά έφτασε στο +16 στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου και στο +19 στο 38 και στη λήξη.

*Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν είχε στη διάθεσή του τον Μπρεντ Πετγουέι και χρησιμοποίησε για μικρό διάστημα τον Κάιλ Γουίβερ.


Τα δεκάλεπτα: 21-22, 36-36 (ημ.), 44-57, 62-81

ΑΡΗΣ (Παναγιώτης Γιαννάκης): Vaughn 11 (1), Φλιώνης 8 (2), Τσαϊρέλης 10 (1), Πουλιανίτης 3 (1), Δίπλαρος, Χρηστίδης 12, Μούρτος 8 (1), Αθηναίου 11 (3), Morant 10, Βασιλόπουλος 4, Σαρικόπουλος 4, Weaver


Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Άρη τόνισε πως: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Χρειάζεται πολλή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι ο χρόνος θα προσθέσει περισσότερη αποτελεσματικότητα και στα δυο μέρη του γηπέδου.

Αύριο, έχουμε προπόνηση και τη Δευτέρα έναν ακόμη αγώνα με την ΜΖΤ, σε μια βδομάδα που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις στο τουρνουά της Προύσας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x