Euroleague

«Ανέτοιμος και απροετοίμαστος ο Παναθηναϊκός»

Περισσότερη ισορροπία στο παιχνίδι του και προσαρμογές σε σχέση με την πολύ κακή του προχθεσινή εμφάνιση χρειάζεται ο Παναθηναϊκός απόψε κόντρα στη Λαμποράλ,όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μ.Μανουσέλης.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει πολλά για να έχει τύχη για το break στον αποψινό δεύτερο αγώνα των playoffs με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια, όπως δήλωσε ο Μάνος Μανουσέλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θεωρεί πως με εμφάνιση σαν κι αυτή της Τετάρτης το 2-0 θα είναι αναπόφευκτο.

«Ο Παναθηναϊκός προχθές αποδείχτηκε ανέτοιμος και απροετοίμαστος για έναν τέτοιο αγώνα. Δεν έκανε τις απαραίτητες προσαρμογές για να κυνηγήσει το ματς και το παράτησε πολύ νωρίς», τόνισε.

«Ο Ραντούλιτσα έβαλε μεν 21 πόντους, αλλά τους 17 στο πρώτο ημίχρονο. Το κακό είναι πως το μπάσκετ παίζεται για 40 λεπτά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Οι δυο κοντοί, ο Άνταμς και ο Τζέιμς είναι οι μοχλοί της Λαμποράλ και την κάνουν ιδιαίτερη. Ο Μπουρούσης είναι αυτός που κάνει τη διαφορά», πρόσθεσε.

«Ο ρυθμός και το τρίποντο είναι το κλειδί στο ζευγάρι αυτό. Το δίδυμο Μπουρούσης-Ραντούλιτσα είναι λογικό να αλληλοεξουδετερωθεί. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ελέγξει το ρυθμό και αυτό είναι δουλειά του Διαμαντίδη, περισσότερο από τον Καλάθη. Η ομάδα χρειάζεται τον Διαμαντίδη στο παρκέ σε αυτό το ματς. Και πρέπει η μπάλα να πάει όχι μόνο στον Ραντούλιτσα, αλλά και στον Γουίλιαμς και στους άλλους. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μεγαλύτερη ισορροπία», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x