Ευρώπη

Άνοιξε το σκορ με «περίπατο» η ΤΣΣΚΑ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε 94-88 τη Χίμκι και έκανε το 1-0 στους τελικούς της VTB League.

Η ΤΣΣΚΑ νίκησε πιο εύκολα από το ότι δείχνει το τελικό 94-88 τη Χίμκι στον πρώτο τελικό της VTB και έκανε το 1-0 στη σειρά, ούσα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους στο ίδιο γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο για το 2-0 ή την ισοφάριση αντίστοιχα.

Το ματς ήταν ντέρμπι στην πρώτη περίοδο, όμως, στη συνέχεια, οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, επέβαλαν τα ρυθμό τους, αλλά χαλάρωσαν στην τέταρτη και δέχτηκαν τους 37 από τους συνολικά 88 πόντους τους σε ένα επιμέρους 16-37 σε εκείνο το διάστημα.

Ο Νάντο Ντε Κολό ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 21 πόντους και 3 ασίστ, ενώ ο Αντόνοφ σταμάτησε στους 16 πόντους με 6/6.

Για τη Χίμκι, από 15 πόντους σημείωσαν οι Ρόουλαντ και Ζάιτσεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x