Ελλάδα

Απαντάει σε Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης!

Αν όχι απόψε το βράδυ, το αργότερο αύριο θα ξέρουμε αν ο Γιάννης Μπουρούσης θα ντυθεί στα πράσινα. Σταθερά σε πρώτο πλάνο ο Μάικ Τζέιμς για «κοντό».

Γύρω από τον Γιάννη Μπουρούση κινούνται τα πάντα αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι έχουν κάνει την επίσημη κρούση τους στον Έλληνα σέντερ κι όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, η απάντησή του αναμένεται είτε απόψε το βράδυ, είτε μέσα στην Πέμπτη!

Ουσιαστικά μέσα στο προσεχές 24ώρο θα γνωρίζουμε αν ο 33χρονος άσος (που οργίασε φέτος σε Ευρωλίγκα και ACB) θα ντυθεί στα πράσινα! Από το «ναι» ή το «όχι» κρίνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός και το πώς θα κινηθούν στη συνέχεια για ψηλό οι άνθρωποι του Εξάστερου. Δεδομένα πάντως θα αποκτηθεί «αθλητικός», ενώ αν ο Μπουρούσης απαντήσει θετικά, τότε λογικά δεν θα προχωρήσει η υπόθεση Βουγιούκα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπουρούσης σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA. Αυτός είναι ο «μεγάλος ανταγωνιστής» του Παναθηναϊκού, δεδομενου πως για την Ευρώπη δείχνει να έχει το πάνω χέρι, αφού καλύπτει τα αγωνιστικά και οικονομικά θέλω του παίκτη. Λίγες ώρες ακόμα υπομονή…

Όσον αφορά τον «κοντό», ο Μάικ Τζέιμς είναι σταθερά ο εκλεκτός του Αργύρη Πεδουλάκη. Υπάρχει αισιοδοξία πως το deal θα επιτευχθεί το επόμενο διάστημα, με το τριφύλλι να 'χει προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου στο 1 εκατ. ευρω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x