Ελλάδα

Απάντηση Τριαντόπουλου στον Σφαιρόπουλο: «Δεν ξέρουν να χάνουν, ο προπονητής τους πουλάει τρέλα»

Στην αντεπίθεση -με αφορμή τις δηλώσεις Σφαιρόπουλου- πέρασε ο διευθύνων σύμβουλος του Παναθηναϊκού, Τάκης Τριαντόπουλος. Τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν ξέρει να χάνει κι ο προπονητής του πουλάει τρέλα.

Απάντηση στα λεγόμενα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια έδωσε ο Τάκης Τριαντόπουλος.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο διευθύνων σύμβουλος τον Παναθηναϊκού Superfoods τοποθετήθηκε για τις αιχμές που άφησε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» για τη διαιτησία στην Ελλάδα.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι η πλευρά των «πράσινων» προσπαθεί δυο χρόνια να ρίξει τους τόνους και σε αυτό το πλαίσιο «κάναμε εκκλησία το ΟΑΚΑ, δεν μιλήσαμε όταν χάσαμε το πρωτάθλημα με τα βήματα και δεχθήκαμε τις σερί ήττες χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό», σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός -μετά από μια ήττα- προσπαθεί να τα γκρεμίσει όλα.

Αναφέρει λοιπόν χαρακτηριστικά ότι «χρησιμοποιούν προσωπικά σχόλια-απάντηση χωρίς να δείχνουν από πού ξεκίνησαν, κάνουν σόου με DVD στην ΚΕΔ και στο περιθώριο μιας μεγάλης νίκης ο προπονητής τους πουλάει τρέλα».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x