Ευρώπη

Άπιαστη η Μπάνβιτ

Έστω κι αν ζορίστηκε αρκετά, η Μπάνβιτ επικράτησε 74-64 της Ρόσα Ράντομ και ξέφυγε στον τρίτο όμιλο του Basketball Champions League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα ακόμη άλμα για την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο του Basketball Champions League έκανε η Μπάνβιτ για τη δωδέκατη αγωνιστική.

Η τουρκική ομάδα επικράτησε δυσκολότερα του αναμενόμενου 74-64 της Ρόσα Ράντομ στην Πάνορμο και έφτασε τις 9 νίκες, δύο περισσότερες από τους πλησιέστερους διώκτες.

Ο Ντάμιαν Κούλιγκ με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές. Ο Καλοϊάρο πρόσθεσε 12 και οι Τόμας και Τέιλορ είχαν από 11 πόντους. Ο Κέβιν Πάντερ με 26 πόντους προσπάθησε περισσότερο από την πολωνική ομάδα που είναι ουραγός με μία νίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον τρίτο όμιλο:
ΑΕΚ - Στρασμπούρ 87-88 (23/1)
Εστουντιάντες - Μπάιροϊτ 68-76 (23/1)
Μπάνβιτ - Ρόσα Ράντομ 74-64
Βενέτσια - Ολίμπια Λιουμπλιάνα 21:30

Βαθμολογία:
1. Μπάνβιτ 9-3
2. Στρασμπούρ 7-5
3. Εστουντιάντες 7-5
4. Μπαϊρόιτ 7-5
5. ΑΕΚ 6-6
6. Βενέτσια 6-5
7. Ολίμπια 4-7
8. Ρόσα Ράντομ 1-11

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x