NBA

Απίστευτη αποθέωση Ντουράντ σε Αντετοκούνμπο: Είναι... τρομακτικός»!

Με ένα... κάρο εγκωμιαστικές ατάκες «έλουσε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Κέβιν Ντουράντ! «Είναι... τρομακτικός, στα 30 του θα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους... ever» είπε μεταξύ άλλων!

Έσταξε μέλι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Κέβιν Ντουράντ.

Ο αστέρας των Γουόριορς αποθέωσε με εγκωμιαστικά σχόλια τον Έλληνα φόργουορντ, ενώ μεταξύ άλλων είπε πως απολαμβάνει να τον παρακολουθεί να παίζει, προβλέποντας πως στα 30 του θα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στην ιστορία!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουράντ για τον Αντετοκούνμπο

«Δείτε τον... Αυτός ο άνθρωπος είναι τρομακτικός! Ο Αντετοκούνμπο είναι πιο αθλητικός από μένα, πιο μακρύς από μένα, θα γίνει και πιο δυνατός από μένα. Όταν τον είδα στην πρώτη του χρονιά στο NBA, είπα πως αυτός ο τύπος παίζει εξαιρετικά! Πολλοί μου έλεγαν πως μοιάζει σε μένα στον σωματότυπο. Μια φορά στο Μιλγουόκι, έκανα προθέρμανση πριν τον αγώνα και τον είδα να με κοιτά επίμονα, να με παρατηρεί καθ’ όλη τη διάρκεια που ζεσταινόμουν. Αισθάνθηκα ωραία να μπορώ να επηρεάσω έναν νέο άνθρωπο. Μου αρέσει πάρα πολύ το πώς παίζει τώρα ο Γιάννης. Είναι ένας από τους παίκτες που απολαμβάνω να παρακολουθώ. Όταν παίζουμε αντίπαλοι, ξέρω πλέον πως είναι... επικίνδυνος για την ομάδα μου. Στα 30 του θα είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έπαιξαν ποτέ μπάσκετ! Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x