Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Απίστευτος Κίκι Κλαρκ στο Περιστέρι: Έβαλε 31 πόντους με 9/9 τρίποντα σε ένα ημίχρονο!

Τους λόγους που θεωρείται η ατραξιόν της Α2 φανέρωσε μόλις σε ένα ημίχρονο ο Κίκι Κλαρκ, καθώς ο γκαρντ του Περιστερίου κόντρα στην ΑΕΛ κατέγραψε 31 πόντους, με 9/9 τρίποντα σε ένα ημίχρονο!

Απίθανος Κίκι Κλαρκ στο Περιστέρι!

Ο Αμερικανός γκαρντ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους «πρίγκιπες» της Δυτικής όχθης και θεωρήθηκε από πολλούς ως η κορυφαία μεταγραφή ξένου στα χρονικά της Α2, έκανε πράγματα και θαύματα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα.

Ο έμπειρος γκαρντ που μέχρι πέρυσι έπαιζε στον Προμηθέα Πατρών πέτυχε μόνο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα 31 πόντους και μάλιστα με 9/9(!) τρίποντα, σπάζοντας με αυτόν τον τρόπο ρεκόρ και κοντέρ.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι μόνος του πέτυχε περισσότερους πόντους από ό,τι η ΑΕΛ, καθώς το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 61-30 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Τελικά, ο Αμερικανός πέτυχε άλλους 2 πόντους το β' ημίχρονο, αγωνιζόμενος μόλις 18' στην άνετη νίκη του ΓΣ Περιστερίου με 106-69 στη Λάρισα, καταγράφοντας συνολικά 33 (9/10 τριπ., 2/2διπ., 2/2βολ.) στην πρεμιέρα του στην Α2.



Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x