NBA

Απίθανος Γιάννης: «Σωστή η τεχνική ποινή. Την άλλη φορά θα ενθουσιαστώ λιγότερο» (video)

Αν και η τεχνική ποινή που του επιβλήθηκε για τον πανηγυρισμό του σε τάπα ήταν τουλάχιστον υπερβολική, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δικαιολόγησε τους διαιτητές.

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αν και η τεχνική ποινή που χρεώθηκε για πανηγυρισμό σε τάπα στον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν ήταν τουλάχιστον υπερβολική, ο 22χρονος άσος των Μπακς δικαιολόγησε τους διαιτητές.

«Πιστεύω πως ο διαιτητής πήρε σωστή απόφαση. Δεν έκανα χειρονομία στον ΝτεΡόζαν, απλώς ένιωσα την ενέργεια παίζοντας στα play offs. Ήμουν ενθουσιασμένος, δεν έκανα κάτι εναντίον του αντιπάλου ή για να προκαλέσω. Μαθαίνεις από αυτά, την επόμενη φορά θα είμαι… λιγότερο ενθουσιασμένος», τόνισε.

Όσο για το break του Μιλγουόκι στο Τορόντο (83-97) είπε: «Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε πως οι Ράπτορς θα είναι απεγνωσμένοι για τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και να νικήσουμε. Είμαστε νεανική ομάδα, δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία στα play offs, αλλά πρέπει να είμαστε χαλαροί και να το απολαύσουμε».

Μιλώντας για τη δική του εξαιρετική παρουσία είπε: «Θέλω να είμαι επιθετικός σε όλη τη σειρά, όποιον κι αν έχω απέναντί μου. Το θέμα είναι να παίρνω τις σωστές αποφάσεις, είτε παίρνω εγώ επιθέσεις είτε μοιράζω την μπάλα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x