Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Από την Καβάλα στη Λάρισα ο Σταμπουλής (pic)

Τις υπηρεσίες του στην ΑΕ Λάρισας θα προσφέρει ο Γιάννης Σταμπουλής από την ερχόμενη σεζόν στην Α2.

Στην απόκτηση του Γιάννη Σταμπουλή προχώρησε η ΑΕ Λάρισας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο.

Η ομάδα της Θεσσαλίας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί τελικά στην Α2 κατηγορία κι ενίσχυσε το ρόστερ της με την προσθήκη του πρώην παίκτη της Καβάλας.

Ο Σταμπουλής, την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α1 με την Καβάλα σε 21 παιχνίδια και είχε μέσο όρο 3.1 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ, ανά αγώνα.

Η ανακοίνωση

«ΣΤΑ ΒΥΣΣΙΝΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ.

Η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Λ. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Γιάννη Σταμπουλή, μια σημαντική προσθηκη στη θέση "4" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 25χρονος, ύψους 2.02 Καβαλιώτης φόργουορντ ξεκίνησε από την εφηβική ομάδα του Άρη (με την οποία μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας το 2009) και έχει αγωνιστεί στην Α2 με τις ομάδες του Κ.Α.Ο.Δράμας, Πιερικού, Ικάρων Σερρών και ΟΦΗ.
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Καβάλας στην Α1 Εθνική, έχοντας σε 21 παιχνίδια και 9.8 λ.μ.ο., 3.8 π.μ.ο.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ

"Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Α.Ε.Λ. για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Εύχομαι να έχουμε υγεία ώστε με δουλειά και προσπάθεια να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 και να συνεχίσει η Α.Ε.Λ. να αγωνίζεται σε αυτό"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x