Ευρώπη

«Αποφασίσαμε αλλαγή μοντέλου, γι’ αυτό και η απομάκρυνση Πασκουάλ»

Αλλαγή μοντέλου, χωρίς να γίνει περισσότερο σαφής, προανήγγειλε η Μπαρτσελόνα αποδίδοντας εκεί την απόλυση του Τσάβι Πασκουάλ.

Αναγκαία αλλαγή, που δεν μπορούσε να γίνει στο όλο μοντέλο του συλλόγου χωρίς την αντικατάσταση του προπονητή, ήταν το διαζύγιο με τον Τσάβι Πασκουάλ. Αυτό δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Άλμπερτ Σολέρ.

«Σήμερα τελειώνει ο κύκλος του Τσάβι και του Ζοάν Κρέους, που ίσως να ήταν ο πιο πετυχημένος στην ιστορία της ομάδας. Οι δύο άνδρες αυτοί οδήγησαν την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες και πρόσφεραν πολλά. Η ομάδα είχε ανοδική πορεία, εκτός από τα δύο τελευταία χρόνια. Αυτό δεν είναι ευθύνη ενός προσώπου, αλλά ολόκληρου του μοντέλου. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε αλλαγή του μοντέλου. Και η αλλαγή μοντέλου χωρίς αλλαγή προπονητή είναι δύσκολο να γίνει. Θα παίρναμε την ίδια απόφαση ακόμη κι αν η ομάδα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Ίσως να μπορούσε να ταιριάξει στο νέο μοντέλο, αλλά κρίναμε πως ήταν αναγκαία μια αλλαγή», ανέφερε.

Ο Ζοάν Μπαλντέ, διευθυντής τμήματος μπάσκετ, είπε: «Ευχαριστούμε τον Τσάβι Πασκουάλ για την προσφορά του στην ομάδα, τους τίτλους που της χάρισε. Αυτό θα είναι για πάντα το σπίτι σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x