Ελλάδα

Αποφασίζει για τα «κοψίματα» ο Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα ανακοινώσει άμεσα τους δύο ξένους που «κόβονται» από το ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Η ώρα της απόφασης έφτασε για τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods καλείται να ανακοινώσει άμεσα τους δύο ξένους παίκτες που δεν θα έχουν μέχρι νεωτέρας δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο, ωστόσο με τα υπάρχοντα δεδομένα τρεις είναι οι υποψήφιοι προς κόψιμο. Πρόκειται για τον Τζέιμς Φελντέιν και έναν εκ των Ντιμίτρις Νίκολς και Κέι Σι Ρίβερς, με επικρατέστερο τον πρώτο. Αυτοί που θεωρούνται σίγουροι είναι οι Μάικ Τζέιμς, Τζέιμς Γκιστ και Κρις Σίνγκλετον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω περιορισμός ισχύει για τον πρώτο γύρο της Basket League, όπου θα έχει ακόμη ισχύ ο κανόνας για τέσσερις μη κοινοτικούς και δύο κοινοτικούς, καθώς εν συνεχεία κάθε ομάδα μπορεί να έχει ακόμη και έξι ξένους. Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός (αλλά και κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος) έχει δικαίωμα μέχρι και τριών αλλαγών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x