Ελλάδα

Αποφασίζει μεταξύ «αιωνίων» ο Παπαπέτρου

Μέχρι αύριο αναμένεται η απάντηση του 24χρονου φόργουορντ που καλείται να επιλέξει μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα κάνει γνωστή την απόφασή του για το μέλλον του μέσα στις επόμενες ώρες. Ο 24χρονος άσος αναμένεται να καταλήξει μέσα στο Σαββατοκύριακο και όπως προκύπτει οι… δρόμοι που έχει να διαλέξει είναι δύο: να παραμείνει στον Ολυμπιακό ή να πάει στον Παναθηναϊκό.

Χθες με δική του πρωτοβουλία συναντήθηκε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Η συζήτηση που είχαν δεν αφορούσε το οικονομικό, αλλά περισσότερο το ρόλο που θα έχει. Είναι προφανές πως ο παίκτης δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη χρησιμοποίησή του τα προηγούμενα χρόνια, αφού ξεκινούσε τη σεζόν ως τρίτη λύση στο «3» και τελικά κατέληγε να καλύπτει… τρύπες ακόμη και στο «4». Η συζήτηση με τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, που του έδωσαν διαβεβαιώσεις πως υπολογίζεται για σημαντικό ρόλο τη νέα σεζόν τον έβαλαν σε σκέψεις, παρότι ο κολλητός του αλλά και… ανταγωνιστής του για το «3» Κώστας Παπανικολάου είναι λογικό να έχει προβάδισμα για ρόλο.

Ο Παναθηναϊκός έχει διαμηνύσει στην πλευρά του παίκτη πως τον υπολογίζει για βασικό ρόλο και ο Τσάβι Πασκουάλ τον θέλει πολύ, αφού καλύπτοντας τη θέση «3» με έναν Έλληνα θα διευρύνει τον ελληνικό κορμό και θα έχει ακόμη μεγαλύτερη ευχέρεια για τις επιλογές των ξένων. Είναι προφανές πως η διαφορά σε οικονομικό επίπεδο μεταξύ των προτάσεων των δύο «αιωνίων» δεν παίζει πρακτικά καμία ουσιαστική σημασία στην απόφαση του παίκτη, που θα εξαρτηθεί από το ρόλο του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x