NBA

«Απογοητευμένοι, αλλά ευχαριστούμε τον Ντουράντ»

Οι άνθρωποι της Θάντερ έχασαν τη Γη κάτω από τα πόδια τους μετά την απόφαση του Κέβιν Ντουράντ να πάει στους Γουόριορς, ωστόσο δεν παρέλειψαν να τον ευχαριστήσουν για όσα προσέφερε εννιά χρόνια.

Ξεριζώθηκε η καρδιά τους. Δεν είναι και λίγο που έχασαν ύστερα από οκτώ χρόνια τον έναν από τους δύο ηγέτες τους. Ο πρόεδρος και ο τζένεραλ μάνατζερ της Θάντερ εξέφρασαν την απογοήτευσή τους που ο Κέβιν Ντουράντ έφυγε από την Οκλαχόμα για λογαριασμό των Γουόριορς, ωστόσο δεν παρέλειψαν να τον ευχαριστήσουν για όλα όσα προσέφερε. Και δεν ήταν λίγα εδώ που τα λέμε…

«Η συμβολή του Κέβιν στην ομάδα μας αυτά τα εννέα χρόνια ήταν μεγάλη, εντός κι εκτός γηπέδου. Βοήθησε την Θάντερ να μεγαλώσει και να πετύχει με πολλούς ανυπολόγιστους τρόπους και είχε αντίστοιχο αντίκτυπο στην κοινωνία. Τον ευχαριστούμε για την ηγετική του ικανότητα, το παιχνίδι του και το πως αντιπροσώπευσε την πόλη της Οκλαχόμα και ολόκληρη την πολιτεία της Οκλαχόμα», είπε ο πρόεδρος της Θάντερ, Κλέιτον Μπένετ.

Από την πλευρά του, ο τζένεραλ μάνατζερ του συλλόγου, Σαμ Πρέστι, ανέφερε: «Ο Κέβιν άφησε ανεξίτηλο σημάδι στον οργανισμό των Θάντερ και την πολιτεία της Οκλαχόμα ως ένας εκ των πρωταρχικών ιδρυτών της ομάδας. Δεν μπορούμε επακριβώς να αναφέρουμε τι σήμαινε για την ίδρυση της ομάδας και την επιτυχία της. Μπορεί να είμαστε ξεκάθαρα απογοητευμένοι που επέλεξε να προχωρήσει, αλλά οι αξίες που βοήθησε να θεμελιωθούν μας οδηγούν να τον ευχαριστήσουμε για τους πολλούς απτούς και μη τρόπους που βοήθησε το πρόγραμμά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x