NBA

Απογοήτευσαν οι Μπακς χωρίς Γιάννη-Κιντ: «Μην τα περιμένουμε όλα από το… 34»

Οι Μπακς παρουσίασαν κακό πρόσωπο και έχασαν με 104-86 από τους Πέισερς στο Μιλγουόκι. Αισθητή η απουσία του Αντετοκούνμπο, τα έψαλε στους υπόλοιπους ο Τζέισον Κιντ.

Χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει… Το Μιλγουόκι έχασε με 104-86 από τους Πέισερς σε φιλικό παίζοντας χωρίς τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την απώλεια του πατέρα του.

Ο γιος του Γκάρι Πέιτον, που φέρει ακριβώς το ίδιο όνομα, ξεχώρισε έχοντας 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Κρις Μίντλετον και ο Μάλκολμ Μπρόγκντον έμειναν στους 8 και 5 πόντους αντίστοιχα. Για τους νικητές από 17 είχαν οι Μάιλς Τέρνερ και Λανς Στίβενσον, ενώ 15 είχε ο Βίκτορ Ολαντίπο.

Ο Τζέισον Κιντ είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του. «Ήμασταν πολύ χαλαροί. Δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα και παίζαμε περισσότερο για το εγώ μας παρά για την ομάδα. Δεν μπορούμε απλώς να περιμένουνε το… 34 (σ.σ. αριθμός φανέλας του Αντετοκούνμπο). Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον Γιάννη να δημιουργεί χώρους και να κάνει τα πάντα. Οι παίκτες μου έχουν μια δουλειά να κάνουν και δεν την έκαναν σήμερα», τόνισε ο προπονητής των Μπακς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x