Ελλάδα

Αποκάλυψη ΣΠΟΡ FM: Για Θ. Αντετοκούνμπο και άλλους δύο πάει η ΑΕΚ

Πολύ δυνατά για την απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο θα κινηθεί η ΑΕΚ, το προσεχές καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τόλης Κοτζιάς. Άλλους δύο παίκτες από Ευρώπη και Κίνα κοιτάει η Ένωση.

Η φετινή σεζόν δεν ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά στην ΑΕΚ κοιτούν… μπροστά.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ξεκινήσει από τώρα τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μάλιστα ο μεγάλος τους στόχος είναι να κλείσουν το 80% του ρόστερ τους, μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, έτσι ώστε στη συνέχεια απλά να προχωρήσουν σε… συμπληρώματα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αφού το έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος, ο Κέλσι Μπάρλοου, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά φέτος με τα Τρίκαλα, είναι «κλεισμένος» από την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Από ‘κει και πέρα, η Ένωση αναμένεται να κυνηγήσει πολύ έντονα, αυτό το καλοκαίρι, την περίπτωση του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Ανδόρρας, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τόλης Κοτζιάς.

Ωστόσο, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν καταλήξει και σε άλλους δύο παίκτες, με τον έναν να αγωνίζεται στην Ευρώπη και τον άλλο στην Κίνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x