Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM: Παρέμβαση για ΣΕΦ και Γιαννακόπουλο, «πυροσβέστης» ο Βασιλειάδης

Παρέμβαση για την εμπόλεμη» κατάσταση των τελικών! Η εισαγγελία Πειραιά θα επιληφθεί για το ΣΕΦ, ενώ η αθλητική βία για τα σχόλια Γιαννακόπουλου. «Πυροσβεστική» επικοινωνία Βασιλειάδη με τις ΚΑΕ.

Οι τόνοι έχουν ανέβει πολύ επικίνδυνα στους τελικούς της Α1 μετά τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ από οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και τις οργισμένες τοποθετήσεις του Παναθηναϊκού που δυναμιτίζουν ακόμη περισσότερο το κλίμα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Η πολιτεία αποφάσισε να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η εισαγγελία Πειραιά θα επιληφθεί για τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ διερευνώντας την υπόθεση, ενώ η αθλητική βία ασχολείται ήδη με τις αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram.

Πέραν αυτών, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά και οι συνεργάτες του θα επιχειρήσουν, ίσως και μέσα στη μέρα, να έρθουν σε επικοινωνία με τις δύο ΚΑΕ σε μία προσπάθεια εκτόνωσης του κλίματος για να μην υπάρξουν παρατράγουδα στη συνέχεια της σειράς των τελικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x