Ελλάδα

Απολογήθηκε και προπονήθηκε ο Ντίξον

Ο Μάικ Ντίξον συμμετείχε στην προπόνηση της ΑΕΚ την Κυριακή, αφότου πρώτα απολογήθηκε στον Γιούρε Ζντοβτς και τους συμπαίκτες του. Συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο τη Δευτέρα, μένει στην ομάδα.

Μετά από τρεις μέρες, ο Μάικ Ντίξον επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και προπονήθηκε με την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ, που παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το δυστύχημα που προκάλεσε, απολογήθηκε στον Γιούρε Ζντοβτς και τους συμπαίκτες του για την αναστάτωση που έφερε στην ομάδα.

Τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Μάκη Αγγελόπουλο παρουσία του ατζέντη του και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ στηρίζει τον 26χρονο άσο και δεν τίθεται θέμα με την παραμονή του στην ομάδα, ενώ είναι πιθανό να ακολουθήσει την αποστολή στην Ουγγαρία για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Ζολνόκι.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ περιμένει την αποδέσμευση του Ίαν Βουγιούκα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο 31χρονος σέντερ έπαιξε μόλις οκτώ λεπτά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, δεν υπολογίζεται, αλλά θα πρέπει πρώτα να λυθεί το συμβόλαιό του για να ενεργοποιηθεί η προφορικά συμφωνία μαζί του. Η «Ένωση» δεν θα περιμένει… αιώνια και ελπίζει να βρεθεί άμεσα λύση για να μη στραφεί σε άλλες κατευθύνσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x