Ελλάδα

Απόλυτη στήριξη Αγγελόπουλων σε Σφαιρόπουλο

Με ψυχραιμία διαχειρίζονται την κρίση στον Ολυμπιακό. Οι Αγγελόπουλοι, που συναντήθηκαν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, στηρίζουν τον Έλληνα κόουτς και ελπίζουν σε αναστροφή του κλίματος. Πολλά τετ-α-τετ.

Μένει ως έχει ο μπασκετικός Ολυμπιακός.

Μπορεί οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να είναι προβληματισμένοι και ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με το (νέο) διασυρμό από τη Χίμκι, ωστόσο διαχειρίζονται την κρίση με ψυχραιμία.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των ερυθρολεύκων, που είχαν το πρωί συνάντηση εφ όλης της ύλης με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον στηρίζουν απόλυτα και περιμένουν από την ομάδα να βγάλει... εδώ και τώρα αντίδραση.

Το ίδιο απογοητευμένοι, άλλωστε, είναι τόσο οι παίκτες, όσο και το τεχνικό τιμ. Εξ' ου και η σημερινή προπόνηση δεν περιελάμβανε τα... κλασικά, αλλά λειτούργησε περισσότερο σαν «μίτινγκ» ανάμεσα στον Σφαιρόπουλο, τους συνεργάτες του και τους ερυθρολεύκους, προκειμένου να βάλουν τα... πάντα στο τραπέζι και να βρουν λύση για την άσχημη εικόνα των τελευταίων εβδομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν ισχύει η φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Σφαιρόπουλο να υποβάλλει την παραίτησή του στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x