NBA

Απόσταση στο οικονομικό Καβαλίερς-Σμιθ

Με το ξεκίνημα της σεζόν του ΝΒΑ να πλησιάζει, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Τζέι Αρ Σμιθ εξακολουθούν να μην τα έχουν βρει για νέο συμβόλαιο.

Το προπονητικό καμπ έχει ήδη ξεκινήσει, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν δώσει το εναρκτήριο φιλικό παιχνίδι τους, όμως ο Τζέι Αρ Σμιθ δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και να συμφωνήσει με την ομάδα.

Σύμφωνα με τον Τζο Βάρντεν, ρεπόρτερ της τοπικής εφημερίδας «Cleveland Plain Dealer», οι «Ιππότες» έχουν κάνει την προσφορά τους στον Σμιθ, η οποία ανέρχεται στα 10-11 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, ενώ ο 30χρονος γκαρντ ζητά 15 «ακατέβατα».

Οι ιθύνοντες των Καβαλίερς ελπίζουν ότι ο παίκτης θα δεχτεί τελικά την προσφορά τους, καθώς μόνο Σίξερς, Νετς και Νάγκετς μπορούν να του δώσουν τα χρήματα που ζητάει, αλλά δύσκολα ο Σμιθ θα υπέγραφε σε κάποια από αυτές τις ομάδες, δεδομένου ότι δεν προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Ο μεγάλος σταρ των πρωταθλητών, Λεμπρόν Τζέιμς, από την πλευρά του ασκεί όλη του την επιρροή στη διοίκηση, προκειμένου να επιστρέψει ένας από τους αγαπημένους του συμπαίκτες και μέσω του φίλου του και μάνατζερ του Ριτς Πολ, του οποίου πελάτης είναι και ο Σμιθ.

Όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία εύκολα ή δύσκολα θα επιτευχθεί, αυτό που μένει να δούμε είναι εάν θα αυτό θα γίνει πριν την έναρξη της νέας σεζόν ή εάν το πρώτο τζάμπολ θα βρει τον Σμιθ χωρίς ομάδα...

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x