Eurobasket

Αποσύρθηκε από την εθνική ο Ναβάρο (video)

Την τελευταία του εμφάνιση με την εθνική Ισπανίας θα πραγματοποιήσει κόντρα στην Ρωσία ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρση του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο μικρός τελικός του Eurobasket ανάμεσα στην Ισπανία και την Ρωσία θα είναι η τελευταία φορά που ο Φερνάντο Ναβάρο θα φορέσει την φόρμα των «φούριος ρόχας» και θα μπει στο παρκέ να αγωνιστεί.

Ο «Λα Μπόμπα» έκανε γνωστή σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου την απόφασή του να αποσυρθεί από τις υποχρεώσεις των Ιβήρων, γνωρίζοντας την αποθέωση από συμπαίκτες και τεχνικό τιμ.

«Ο μικρός τελικός θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για όσα ζήσαμε μαζί αυτά τα 17 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα πετύχαμε. Θα προσπαθήσω να μην κλάψω. Έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο και ελπίζω στο αντίο μου να νικήσουμε και να ανέβουμε στο βάθρο. Είχαμε μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα, κάναμε μια άσχημη ήττα στον ημιτελικό, αλλά πρέπει να ανασυνταχθούμε γιατί ένα μετάλλιο δεν είναι κάτι ασήμαντο» δήλωσε φανερά συγκινημένος.

Ο 37χρονος είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της Ισπανίας, έχοντας αγωνιστεί 240 φορές, ενώ η συλλογή του περιλαμβάνει συνολικά 9 μετάλλια (3 χρυσά, 4 ασημένια, 2 χάλκινα) σε Eurobasket, Mundobasket και Ολυμπιακούς αγώνες.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x