Euroleague

Αποθεώνει Ελλάδα και Παναθηναϊκό ο Μπλατ

Ανέκαθεν φιλέλληνας ο Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα, το μπάσκετ της αλλά και τον Παναθηναϊκό Superfoods που θα αντιμετωπίσει ως προπονητής της Νταρουσάφακα την Παρασκευή.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την Ελλάδα, σε μπασκετικό κι όχι μόνο επίπεδο. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός περιμένει από την Νταρουσάφακα να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις εκτός έδρας και να διεκδικήσει τη νίκη από τον Παναθηναϊκό Superfoods την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

«Πάντα είναι ωραίο και αποτελεί πρόκληση να πηγαίνεις στην Ελλάδα για έναν αγώνα Ευρωλίγκα. Έχουν σπουδαία ιστορία, μεγάλη παράδοση, εξαιρετικές ομάδες και φοβερούς φιλάθλους στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Εμείς θα πρέπει από τη δική μας πλευρά να κάνουμε τη δουλειά μας. Μέχρι τώρα έχουμε πάει πολύ καλά εκτός έδρας και θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να νικήσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο», ανέφερε ο Μπλατ.

Ο σέντερ της Νταρουσάφακα, Μάρκους Σλότερ, είπε: «Πάντα ξέρουμε πως στην Αθήνα μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και μάλλον θα έχουν πολύ κόσμο στο γήπεδο. Ο πρώην συμπαίκτης μου, ο Μπουρούσης, είναι παίκτης-κλειδί μέσα στη ρακέτα. Εμείς δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να ελέγξουν τα ριμπάουντ. Φέτος τα πάμε καλά εκτός έδρας και μετράμε τρεις σερί νίκες. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα για να επιστρέψουμε με μια ακόμη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x