Ευρώπη

Αποθέωσε τον Μπαρτζώκα ο Κλαβέρ!

Το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα έπλεξε ο Βίκτορ Κλαβέρ, λέγοντας πως ο Έλληνας κόουτς ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξε την Μπαρτσελόνα!

Μέλι… στάζει για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Βίκτορ Κλαβέρ!

Ο Ισπανός φόργουορντ τόνισε πως βελτιώθηκε αρκετά χάρη στη συνεργασία που είχε με τον Έλληνα κόουτς στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και μάλιστα εκείνος ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξε αυτό το καλοκαίρι την Μπαρτσελόνα!

«Είναι ένας από τους λόγους που πήγα εκεί και είμαι πολύ χαρούμενους που μετά τη Λοκομοτίβ θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και στην Ισπανία, καθώς θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Με βοήθησε πολύ στη Λοκομοτίβ και από την αρχή μού έδειξε εμπιστοσύνη, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό», δήλωσε αρχικά ο Βίκτορ Κλαβέρ στον Τύπο της Ισπανίας για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και πρόσθεσε:

«Για μένα, είναι μία φιλόδοξη πρόκληση να πάω στην Μπαρτσελόνα που θέλει να κατακτήσει τα πάντα. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός φόργουορντ αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και αφορούσε τον Έλληνα κόουτς: «Είναι χαρούμενος (σ.σ. ο Ναβάρο) που έμαθε τον τρόπο δουλειάς γιατί στην ομάδα έγιναν πολλές αλλαγές και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Επίσης, ο αρχηγός είναι χαρούμενος που η ομάδα έκανε το καλύτερο δυνατό για να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα παλέψει για τους τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x