Euroleague

Αποθέωση για Σφαιρόπουλο-Πρίντεζη στο «Παλάου» (video)

Οι 150 οπαδοί του Ολυμπιακού που είδαν από κοντά το χθεσινό ματς με τη Μπαρτσελόνα, περίμεναν έξω από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες και ακολούθησε… αποθέωση.

Εκδηλώσεις λατρείας έλαβαν χώρα έξω από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» για τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο μετά το χθεσινό παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα. Οι περίπου 150 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» που είχαν ταξιδέψει από τις γύρω ισπανικές και όχι μόνο πόλεις, αλλά και αυτοί που ακολούθησαν την αποστολή από την Αθήνα, περίμεναν καρτερικά μετά το παιχνίδι τα ινδάλματά τους για να τα αποθεώσουν.

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Νίκος Ζέρβας

Όλοι βγήκαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα από τους παίκτες, ενώ… πανικός έγινε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον οποίο ένας οπαδός σήκωσε στα χέρια. Στον Έλληνα τεχνικό έλεγαν όλοι πόσο ευχαριστημένοι είναι από το έργο του, τραγούδησαν το όνομά του και φυσικά, προέτρεπαν για μία ακόμα νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο προσεχές νοκ άουτ παιχνίδι κυπέλλου.

Ίδια αποθέωση υπήρξε και για τον αρχηγό, Γιώργο Πρίντεζη, με το κλασσικό πλέον σύνθημα, «Γιώργο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα» να δονεί την ατμόσφαιρα στην Καταλονία. Το… πάρτι των οπαδών συνεχίστηκε και μετά την αποχώρηση της αποστολής από το γήπεδο, με συνθήματα και τραγούδια στους γύρω δρόμους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x