Ευρώπη

Αποχαιρετά Τζεντίλε η Αρμάνι

Την αποχώρηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε από την Αρμάνι Μιλάνο επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Λίβιο Πρόλι, μιλώντας στην «Repubblica».

Λίγο μετά τη στέψη της Αρμάνι Μιλάνο για 27 φορά στην ιστορία της, μετά την επικράτηση με σκορ 4-2 επί της Ρέτζιο Εμίλια στους τελικούς, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, έριξε την… βόμβα. «Αυτό, ίσως να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την ομάδα». Τα λεγόμενα του Ιταλού γκαρντ/φόργουορντ και αρχηγού της ομάδας, ήρθε να επιβεβαιώσει σήμερα και ο πρόεδρος της ομάδας, Λίβιο Πρόλι.

«Ο Τζεντίλε; Νομίζω πως ο κύκλος του στο Μιλάνο έκλεισε. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, νομίζω πως θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, περισσότερο στην Ευρώπη παρά στο ΝΒΑ. Το συμβόλαιο του περιλαμβάνει buy out. Ευελπιστώ σε ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής, αλλά κρίνοντας από όσο τον ξέρω, πιστεύω πως θα αποχωρήσει», τόνισε στην εφημερίδα «Repubblica».

Υπενθυμίζουμε πως η ρήτρα αποδέσμευσης του 24χρονου Τζεντίλε ανέρχεται στις 700 χιλιάδες Ευρώ, με τους Χιούστον Ρόκετς να έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x