Ελλάδα

«Αποχαιρέτησε» τον Παναθηναϊκό ο Χάντερ (pic)

Δείτε τι έγραψε ο Βινς Χάντερ για τους λίγους μήνες που πέρασε στον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας μεταξύ άλλων κολακευμένος που φόρεσε την εξάστερη φανέλα.

Ήρθε την τελευταία στιγμή (ως το «αθλητικό πεντάρι» που έψαχνε ο Παναθηναϊκός) για να ζήσει το… European dream. Θέλησε να προσφέρει, ήταν φιλότιμος, έδειξε πως έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά το νεαρό της ηλικίας του, ο ελάχιστος χρόνος που είχε μπροστά του για να συνηθίσει τα… εδώ πράγματα, αλλά και ότι ήταν «άγουρος» για αυτό το επίπεδο, δεν τον βοήθησαν…

Ο Βινς Χάντερ δεν θα συνεχίσει στον Εξάστερο, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί πως ευχαριστήθηκε κάθε… λεπτό στην χώρα μας και στους πράσινους, όπως έδειξε και μέσω Instagram.

«Τι χρονιά ήταν αυτή. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω για κάτι καλύτερο από το να έρθω στην Αθήνα! Ήταν τιμή μου που έπαιξα για αυτούς τους οπαδούς και αυτή την ομάδα. #παο#Αγαπώ την Αθήνα» έγραψε ο Αμερικανός.


Rookie season, what ah year. Couldn't of asked for a better situation coming out here to Athens, it was a honor playing for the fans, and this team. #pao #loveAthens

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vince Hunter (@2easy32) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x