Ελλάδα

«Αποχαιρέτησε» τον Προμηθέα ο Τσάμης

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Προμηθέα Πατρών ανακοίνωσε μέσω Facebook ο Άγγελος Τσάμης.

Παρελθόν από τον Προμηθέα Πατρών αποτελεί από σήμερα ο Άγγελος Τσάμης.

Ο 35χρονος γκαρντ πρόσφατα είχε εκφράσει παράπονα για το λιγοστό χρόνο συμμετοχής που είχε στην Πατραϊκή ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Με ανάρτηση του στο Facebook ευχαρίστησε τον σύλλογο και τους φιλάθλους του Προμηθέα ενώ δήλωσε έτοιμος για το επόμενο επαγγελματικό του ταξίδι.

«Άλλο ένα όμορφο επαγγελματικό ταξίδι έκλεισε το κύκλο του με σκοπό να ανοίξει ένα καινούριο!!! Όταν πήρα την απόφαση το καλοκαίρι του 2015 να επιστρέψω στο Πατραϊκό κοινό για χρέος του Προμηθέα ήμουν σίγουρος για την επιτυχία που θα διαγράφαμε όπως και έγινε!!! Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος και γεμάτος από την επιλογή μου μιας και αυτή μου η απόφαση βοήθησε τον σύλλογο του Προμηθέα στην άνοδο το 2016!!!

Διπλά ευτυχισμένος διότι στο δεύτερο μου πέρασμα από Πατραϊκό σύλλογο καταγράφτηκε ένα μικρό προσωπικό ρεκόρ αυτό του Αχαιου αθλητή που έχει ανέβει με 2 διαφορετικές ομάδες στα σαλόνια της Α1. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Προμηθέα για την ευκαιρία που μου έδωσαν να δουλέψω για αυτούς, είμαι σίγουρος ότι έχουν αγνή αγάπη για αυτό που κάνουν και θα πετύχουν τους στόχους τους. Όσο για εμένα νιώθω πιο καλά από ποτέ και έτοιμος για το νέο μου μπασκετικό ταξίδι!!! Ευχαριστώ Προμηθείς..»



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x