Ελλάδα

Αρβανίτης: «Ο Άρης δεν πάει Κρήτη ή επαρχία. Απαιτούμε ισονομία»

Μη αποδεκτή είναι για τον Άρη η διεξαγωγή τελικού στην Κρήτη ή σε άλλη επαρχιακή πόλη με πρόσχημα την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, όπως έκανε σαφές ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λ. Αρβανίτης.

Κάθετα αντίθετος στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο, αλλά όπως φαίνεται και σε οποιαδήποτε άλλη επαρχιακή πόλη είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, όπως κατέστησε σαφές μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Ο κ. Αρβανίτης ξεκαθαρίζει πως ο Άρης θα παίξει τελικό με τον κόσμο του στο πλευρό του και αναφέρει πως απαιτεί ισονομία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Οι διαρροές για Ηράκλεια, Αοράκια κτλ μόνο τυχαίες δεν είναι. Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος που να αναγκάσει τον Άρη να παίξει έναν τελικό ξανά στην Κρήτη. Επίσης δήθεν τοπικές κοινωνίες και άλλες τέτοιες γελοιότητες που αποδείχθηκαν στην πράξη παρωδίες του χειρίστου είδους δεν γίνονται αποδεκτές. Τέλος επειδή προέρχομαι από την κερκίδα-και είναι τιμή μου αυτό-ο Άρης θα πάει να παίξει τον τελικό με τον κόσμο του. Ζητάμε το αυτονόητο για έναν τελικό, ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!!!», αναφέρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x