Ελλάδα

Αρχή ανανεώσεων με πρώτο τον Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να διατηρήσουν τον περσινό κορμό και έχουν ξεκινήσει ήδη την εφαρμογή του πλάνου. Είπε πρώτος το «ναι» ο Γκάμπριελ που συμφώνησε για τρία ακόμα χρόνια.

Για τον Παναθηναϊκό Superfoods ο στόχος ενόψει της νέας χρονιάς είναι κρατήσει τον βασικό κορμό του ρόστερ και ήδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει να εφαρμόζει το πλάνο.

Πρώτος που είπε το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε, ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος συμφώνησε για ακόμη τρία χρόνια με τους «πράσινους», ανοίγοντας επί της ουσίας τον χορό των ανανεώσεων στο «τριφύλλι».

Ο Τσάβι Πασκουάλ άλλωστε, επιθυμούσε την παραμονή του Αμερικανού φόργουορντ, αφού αποτελεί παίκτη «κλειδί» που μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις, κάτι που απέδειξε με την παρουσία του πέρσι και το ρόλο που έπαιξε στην κατάκτηση του νταμπλ από τους «πράσινους».

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Πράσινη» σειρά παίρνει και ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος συζητάει με τη διοίκηση και είναι έτοιμος και αυτός για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, μένοντας στην Ελλάδα για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x