Ευρώπη

Αρχηγική παρέμβαση Γιουλ: «Όποιος είναι κουρασμένος, να μείνει στο ξενοδοχείο»

Η Ρεάλ παίζει με την πλάτη στον τοίχο την Παρασκευή απέναντι στη Βαλένθια, αφού αν χάσει το πρωτάθλημα χάνεται και ο Σέρχιο Γιουλ έκανε αρχηγική παρέμβαση.

Ο Σέρχιο Γιουλ έκανε αρχηγική τοποθέτηση για να αφυπνίσει άπαντες στις τάξεις της Ρεάλ. Η «βασίλισσα» μετά τη χθεσινή συντριβή με 81-64 από τη Βαλένθια είναι στο 1-2 στη σειρά των τελικών και την Παρασκευή έχει ανάγκη τη νίκη εκτός έδρας. Ο ηγέτης της ομάδας δεν δέχεται ούτε κουβέντα περί κόπωσης.

«Όποιος είναι κουρασμένος να μείνει στο ξενοδοχείο. Απομένουν τέσσερις μέρες το πολύ, οπότε πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Μετά την ήττα χθες κλειδωθήκαμε στα αποδυτήρια και μιλήσαμε. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ο καθένας θα πρέπει να δει τι μπορεί να κάνει καλύτερα και περισσότερο για την ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και δεν επιτρέπεται να μας λείπει η δίψα. Δεν επιτρέπεται να έχουν περισσότερο πάθος από μας. Πιστεύω πως μπορούμε να αντιδράσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε ξαναβρεθεί σε δύσκολη θέση κι έχουμε αντεπεξέλθει», τόνισε ο Γιουλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x