Ελλάδα

Άρχισε η παρέλαση αστέρων στο LG Aegeanball Festival (pic)

Στους ρυθμούς του 1ου LG Aegeanball Festival ζει η Σύρος. Άρχισε η παρέλαση αστέρων από τα γήπεδα, διαβάστε πως διαμορφώνονται οι ομάδες που θα κοντραριστούν. Πλήθος κόσμου στο νησί.

Το μπασκετικό γεγονός του καλοκαιρού για την Ελλάδα είναι σε πλήρη εξέλιξη στην Σύρο. Το LG Aegeanball Festival έχει ανοίξει την αυλαία του και η καρδιά του αθλήματος χτυπάει με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η ιδέα του Γιώργου Πρίντεζη, που υπό την αιγίδα του Δήμου του νησιού και του ΕΟΤ έχει γίνει πράξη, έχει ξεπεράσει ήδη κάθε προσδοκία.

Αποστολή στην Σύρο, Νίκος Ζέρβας

Και από πλευράς συμμετοχής του κόσμου (οι εξέδρες είναι κατάμεστες) και από τις πολλές ομάδες που δημιουργήθηκαν και παίζουν από τις 11:00 το πρωί, αλλά και από την παρουσία της αφρόκρεμας του Ελληνικού μπάσκετ. Την αρχή με την παρουσία τους έκαναν σήμερα εκτός από τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Βασίλης Καββαδάς και ο αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας, Σινάν Γκιουλέρ.

inner

Ακολουθούν πολλοί άλλοι που από αύριο, χωρισμένοι σε πέντε ομάδες θα αναμετρηθούν στους προημιτελικούς. Η κορύφωση, θα γίνει την Κυριακή το βράδυ με τον μεγάλο τελικό, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα μπορέσουν να μπουν στις VIP ομάδες, ως νικητές των συμμετεχόντων.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς εκτός από την βοήθεια για το Γηροκομείο Σύρου, θα ενισχυθούν το Γηροκομείο Αγίου Παντελεήμονα, η στέγη ανηλίκων Σύρου και στον σύλλογο φίλων νοσοκομείο Σύρου για το τμήμα τεχνητού νεφρού.

inner

Ο ΣπορFm 94,6 είναι υποστηρικτής επικοινωνίας του event και θα σας μεταδίδει από την Σύρο εικόνες και όλη τη δράση.

Αναλυτικά, οι ομάδες των σούπερ σταρ που θα αγωνιστούν:

«ΕΚΟ RACING»
Ζήσης, Παπανικολάου, Καββαδάς, Σχορτσανίτης.

«Cosmote Mobile Heroes»
Σπανούλης, Γκιουλέρ, Κακιούζης, Τόμιτς, Καλαμπόκης.

«LG Warriors»
Πρίντεζης, Μπουρούσης, Παπανικολάου Δημήτρης, Βασιλειάδης.

«Οι τρεις Cavalieros»
Παππάς, Αθηναόιυ, Μπόγρης, Παπαντωνίου.

«Απένταροι»
Μάντζαρης. Αγραβάνης, Δρακάκης Θοδωρής, συν δύο εγγραφές νικητές εγγραφών.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x