Euroleague

Αρχίζει διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα

Μια εβδομάδα που κορυφώνεται την Παρασκευή με ελληνικό και ισπανικό «κλάσικο» αρχίζει στην Ευρωλίγκα σήμερα. Ξεχωρίζει στο αποψινό μενού το Μακάμπι-Φενέρμπαχτσε.

Το καλό είναι στο… τέλος, με τα σούπερ ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ την Παρασκευή. Όμως και το πρώτο πιάτο της εβδομάδας που περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές της Ευρωλίγκας είναι άκρως χορταστικό.

Η αρχή γίνεται στις 19:00 με την Εφές να φιλοξενεί την Ούνιξ και τις δύο ομάδες στο 2-4, να μην έχουν πολλά περιθώρια για απώλειες. Οι γηπεδούχοι, που θα είναι πλήρεις, προέρχονται από ήττα στο Μιλάνο, ενώ οι φιλοξενούμενοι από δύο σερί νίκες, ενώ μετά την απώλεια του Πονκρασόφ ενισχύθηκαν με τον Ορλάντο Τζόνσον.

Στις 21:00 η Μπάμπεργκ φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν απουσίες, αλλά και να μοιράζονται το ρεκόρ 2-4.

Πέντε λεπτά μετά Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε συγκρούονται στο Τελ Αβίβ και θέλουν να σταματήσουν το σερί των δύο ηττών τους. Μίλερ και Σέγκεφ είναι οι γνωστές απουσίες των γηπεδούχων, ενώ πιθανώς να λείψει και ο Λάντσμπεργκ. Η Φενέρ που προέρχεται από ήττα-σοκ από την Ούνιξ και συντριβή από την Μπασκόνια δεν θα έχει στις τάξεις της τον τραυματία Μπογκντάνοβιτς.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με την Εμπόριο Αρμάνι να υποδέχεται στο Μιλάνο την πλήρη μετά από καιρό Μπασκόνια. Αμφίβολος για τους Βάσκους είναι ο Κιμ Τιγί που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής:

Τρίτη 15/11
Αναντολού Εφές-Ούνιξ Καζάν 19:00
Μπάμπεργκ-Ερυθρός Αστέρας 21:00
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φενέρμπαχτσε 21:05
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Μπασκόνια 21:45

Τετάρτη 16/11
Νταρουσάφακα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 19:15
Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 20:00
Ζαλγκίρις Κάουνας-Γαλατάσαραϊ 20:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός 22:00

Βαθμολογία
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x