NBA

Αρχίζει η ψηφοφορία για το All Star Game-Πώς στηρίζουμε Γιάννη

Τις επόμενες μέρες αρχίζει η ψηφοφορία για το All Star Game του ΝΒΑ. Πώς ψηφίζει το κοινό.

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε πότε και πώς θα αναδειχθούν οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στο φετινό All Star Game, που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διεκδικεί ξανά με αξιώσεις την παρουσία του στους κορυφαίους.

Το κοινό θα έχει δικαίωμα ψήφου από το NBA.com και την εφαρμογή του ΝΒΑ από τις 21 Δεκεμβρίου, ενώ τα Χριστούγεννα θα μπορεί ο κόσμος να ψηφίζει και μέσω Facebook, Twitter (με το αντίστοιχο περσινό π.χ. Giannis Antetokounmpo #nba vote), Google και όχι μόνο.

Δυνατότητα ψηφοφορίας υπάρχει μία φορά ανά ημέρα από το NBA.com και την εφαρμογή του ΝΒΑ, ενώ κάθε φίλος του μπάσκετ θα μπορεί να ψηφίζει δέκα φορές από το Facebook, το Twitter και τις άλλες πλατφόρμες. Μάλιστα καθιερώνονται πέντε μέρες όπου η κάθε ψήφος θα μετρά διπλή (31/12, 4/1, 11/1, 12/1 και 15/1).

Η ψήφος του κοινού θα μετρήσει στο 50% για την ανάδειξη των εκλεκτών, ενώ από 25% θα έχουν παίκτες και ΜΜΕ. Υπενθυμίζεται πως φέτος καταργείται ο διαχωρισμός των ομάδων σε Ανατολή και Δύση και για πρώτη φορά οι παίκτες που θα έχουν τις περισσότερες ψήφους θα διαλέξουν εναλλάξ τους συμπαίκτες τους στη βασική πεντάδα από τους υπόλοιπους οκτώ με τις περισσότερες ψήφους, ανεξάρτητα από ποια περιφέρεια είναι, ενώ στη συνέχεια θα επιλέξουν από τις ρεζέρβες. Οι επιλογές των αρχηγών θα ανακοινωθούν στις 25 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x