Ελλάδα

Άσκα : «Έτοιμος να μπω και να παίξω»

Έτοιμος να προσφέρει άμεσα δηλώνει το νέο απόκτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Ασκα λίγες ώρες πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη.

Δεν κρύβει την αυτοπεποίθηση του, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Άσκα καθώς σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας λίγες ώρες πριν την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα και να κάνει ότι χρειάζεται για να βοηθήσει την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26χρονου σέντερ:

Για το προηγούμενο πέρασμα του από την Ελλάδα με τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας : «Το κάθε παιχνίδι μου στον Ίκαρο Χαλκίδας ήταν και μία νέα πρόκληση για μένα. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Οι δυσκολίες που περάσαμε εκείνη τη σεζόν με έκαναν όχι μόνο καλύτερο παίκτη, αλλά και καλύτερο άνθρωπο».

Για την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ: «Θέλω να δίνω τα πάντα και κάνω ό,τι χρειάζονται οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες μου για να φτάνει η ομάδα σε νίκες. Είμαι έτοιμος να μπω και να παίξω».

Για το παλαιότερο ενδιαφέρον του «δικέφαλου» : «Ήμουν πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς. Η ομάδα δεν έχασε το ενδιαφέρον της για μένα και θέλω την ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνει».

Για το αν γνωρίζει κάποιον από τους φετινούς παίκτες του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω τον Keith Clanton, επειδή παίζαμε την ίδια σεζόν στο Ισραήλ. Έχουμε πολλούς κοινούς φίλους».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θέλω να τους ευχαριστήσω που μου επιτρέπουν να είμαι μέλος μιας ομάδας με μεγάλη παράδοση. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολλά για εσάς και θα δώσω ό,τι έχω για να τον βοηθήσω».

Ο Αμερικανός φόργουορντ, επέλεξε τον αριθμό "42" ενώ η άφιξη του στη Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (24/3) στις 13:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x