Μουντομπάσκετ 2014

«Ασπίδα» σε Ορένγκα

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Χοσέ Λουίς Σάεθ, έδειξε διάθεση να υποστηρίξει τον Χουάν Αντόνιο Ορένγκα, που δέχεται σκληρή κριτική για τον αποκλεισμό από τη Γαλλία.

Ισπανικά ΜΜΕ και φίλαθλοι ζητούν το… κεφάλι του Χουάν Αντόνιο Ορένγκα, στον οποίο επιρρίπτουν την ευθύνη για τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας από τη Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ, έδειξε διάθεση να υπερασπιστεί τον… βαλλόμενο προπονητή, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν θα τον διατηρήσει στο πόστο του.

«Είναι άδικο να εστιάζουμε την κριτική σε ένα πρόσωπο. Ο Χουάν Ορένγκα είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στη δομή μας. Δεν θα πάρουμε καμία βιαστική απόφαση. Θα ζυγίσουμε όλα τα πράγματα όταν τελειώσει η διοργάνωση», τόνισε.

«Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Ήταν μια πολύ οδυνηρή ήττα για όλους. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πολύ βαρύ. Όλοι ήταν απογοητευμένοι, με καταρρακωμένη ψυχολογία. Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε εκείνο το βράδυ του προημιτελικού. Έχουμε σπουδαίους παίκτες, μια σπουδαία ομάδα, θα πρέπει να αποδεχτούμε την κριτική και να κοιτάξουμε μπροστά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x