NBA

«Ασταμάτητος ο Μαριάνοβιτς»

Το εγκώμιο του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς έπλεξε ο προπονητής των Ντιτρόιτ Πίστονς Σταν Βαν Γκάντι, εξυμνώντας τις ικανότητες του θηριώδη Σέρβου.

Κατά την περσινή χρονιά, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς εξελίχθηκε σε ατραξιόν του NBA, καθώς το θεόρατο ύψος του (2,21 μέτρα) και το επιβλητικό παρουσιαστικό του, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις των φίλων του πρωταθλήματος. Μπορεί η αγωνιστική του παρουσία με τους Σαν Αντόνιο Σπερς να μην ήταν η πλέον εντυπωσιακή (5,5 πόντοι, 3,6 ριμπάουντ σε 9,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα),όμως φέτος αναμένεται να κάνει το μεγάλο step-up, αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις του προπονητή των Ντιτρόιτ Πίστονς, Σταν Βαν Γκάντι.

Όπως αναφέρει το rotoworld.com, ο Μαριάνοβιτς έχει κάνει εξαιρετική εντύπωση στους ιθύνοντες των Πίστονς, οι οποίοι έχουν... σοκαριστεί από τις ικανότητές του, σε συνδυασμό με το μέγεθός του. Όπως ανέφερε ο Βαν Γκάντι, «Είναι ασταμάτητος κοντά στο καλάθι».

Ο ρόλος του Μαριάνοβιτς πρόκειται να είναι σπουδαίος τη φετινή χρονιά, έχοντας τα καθήκοντα του αναπληρωματικού σέντερ, πίσω από τον Άντρε Ντράμοντ. Μένει να δούμε αν μπορεί να σηκώσει το βάρος αυτό, βοηθώντας τους Πίστονς να ξεκολλήσουν από τη μετριότητα, στην οποία έχουν περιέλθει τα τελευταία 8 χρόνια.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x