Ευρώπη

Άσχημα νέα για Ιτούδη και ΤΣΣΚΑ

Χωρίς τον Τζόελ Φρίλαντ είναι η αναγκασμένη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βγάλει τη σεζόν, καθώς η αποθεραπεία του Βρετανού σέντερ δεν έδειξε καμία πρόοδο. Επιστρέφουν σύντομα Χριάπα και Κορόμπκοφ.

Με μία πολύ σημαντική έλλειψη στη φροντ λάιν της είναι αναγκασμένη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως ανακοίνωσε η «ομάδα του στρατού», ο Τζόελ Φρίλαντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του στον ώμο και έτσι θα παραμείνει για καιρό ακόμη στα… πιτς.

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που ο Βρετανός σέντερ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, ωστόσο ύστερα από μία σειρά εξετάσεων που υποβλήθηκε, αποδείχθηκε πως η αποθεραπεία του δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχουν και καλά νέα για τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο Βίκτορ Χριάπα μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, καθώς αφαίρεσε τον ειδικό νάρθηκα από το χέρι του, λόγω της επέμβασης που είχε κάνει στον καρπό και έχει αρχίσει ήδη ατομικό πρόγραμμα. Από την άλλη, πολύ κοντά στο να βοηθήσει ξανά την ΤΣΣΚΑ βρίσκεται και ο Πάβελ Κορόμπκοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x