Euroleague

Αταμάν κατά Ευρωλίγκας και διαιτησίας!

Έξαλλος ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα της Γαλατασαράι από την Αναντολού Εφές, λέγοντας πως η Ευρωλίγκα δεν σέβεται την ομάδα του, ενώ άφησε αιχμές για τον Ιταλό διαιτητή, Καρνέλο Πατέρνικο!

«Πυρ και μανία» ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα της Γαλατασαράι από την Αναντολού Εφές.

Ο έμπειρος προπονητής έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από την Ευρωλίγκα προς την ομάδα του, ενώ τόνισε πως ο Ιταλός ρέφερι, Καρνέλο Πατέρνικο, που τον απέβαλε, είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά τα λόγια του Εργκίν Αταμάν:

«Έχω να κάνω ένα σοβαρό σχόλιο για την Ευρωλίγκα. Μόλις χθες το βράδυ φτάσαμε στην Κωνσταντινούπολη από το Καζάν και ύστερα από πέντε ώρες ταξίδι. Έτσι, δεν προλάβαμε να κάνουμε προπόνηση και έπρεπε σε λίγες ώρες να παίξουμε. Η Εφές έπαιξε στην έδρα της με τη Ζαλγκίρις. Αυτή είναι μία μεγάλη αδικία εις βάρος μας. Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει και με τις τρεις τουρκικές ομάδες και έχουμε την ίδια κατάσταση. Εμείς παίζαμε εκτός έδρας και οι άλλοι έπαιζαν στην Κωνσταντινούπολη. Προφανώς και δεν μας σέβονται καθόλου, τόσο η διοργάνωση όσο και οι διαιτητές. Μπορεί να μην είμαστε οι χορηγοί της διοργάνωσης, αλλά απαιτούμε σεβασμό. Αυτή η ομάδα και γενικά ο σύλλογος απαιτεί σεβασμό. Ειδικά σήμερα, ο Ιταλός διαιτητής (σ.σ. Καρνέλο Πατέρνικο) που με απέβαλε, είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x