Euroleague

Αταμάν: «Να βάλουμε τέλος στο σερί ηττών κόντρα στη Μάλαγα»

Ως μία πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου η Εφές να βάλει τέλος στο σερί των εκτός έδρας ηττών του τελευταίου διαστήματος χαρακτήρισε την προσεχή αναμέτρηση με την Μάλαγα, ο Εργκίν Αταμάν.

Την ευκαιρία να βάλει τέλος στο σερί των συνεχόμενων εκτός έδρας ηττών έχει η Εφές στην αυριανή αναμέτρηση με την Μάλαγα στη Ισπανία.

Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος τόνισε πως η Ουνικάχα είναι μία ομάδα που προτιμά να παίζει σε γρήγορα ρυθμό ειδικά όταν αγωνίζεται μπροστά στους φιλάθλους της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο τελευταίο παιχνίδι της Μάλαγα απουσίαζαν πολύ σημαντικοί παίκτες. Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Η Ουνικάχα είναι μία ομάδα που αρέσκεται να παίζει σε γρήγορο ρυθμό, ειδικά όταν παίζει στην έδρα της. Έχουμε ως στόχο τη νίκη για να καταφέρουμε να βάλουμε τέλος στις εκτός έδρας ήττες μας στην Euroleague».

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο αρχηγός της Εφές, Ντόγκους Μπάλμπαϊ λέγοντας πως: «τόσα τα παιχνίδια στην τουρκική λίγκα όσο και αυτά στην Ευρωλίγκα έχουν ξεχωριστή σημασία. Το παιχνίδι με τη Μάλαγα είναι ένα από αυτά. Είναι ένα ματς που πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x