Euroleague

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είχε βοήθεια από τον πάγκο, εμείς όχι»

Απογοητευμένος ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα της Γαλατασαράι από τον Παναθηναϊκό Superfoods, λέγοντας πως η ομάδα του δεν είχε καμία βοήθεια από τον πάγκο.

Στην έλλειψη βοήθειας που είχε από τον πάγκο της η Γαλατασαράι, απέδωσε ο Εργκίν Αταμάν την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος -όπως είπε ο Τούρκος προπονητής- πήρε πολλά από τους Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Ξεκινήσαμε καλά το ματς, γυρνώντας σωστά την μπάλα. Ήμασταν μπροστά με 24-18 με καλή επίθεση, που οφειλόταν στην καλή άμυνα, την οποία παίζουμε εδώ και μερικές εβδομάδες. Η αρχική πεντάδα κουράστηκε και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο δεν μπορούσαν να προσφέρουν στο σκοράρισμα και δεν ήταν καθόλου επιθετικοί στην άμυνα. Οι Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς, από την άλλη, βοήθησαν πολύ τον Παναθηναϊκό, προερχόμενοι από τον πάγκο. Πήραν το προβάδισμα και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Πλέον, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα Τουρκίας».

Μάλιστα, ο κόουτς της τουρκικής ομάδας έκανε και παράπονα για τη διαιτησία: «Ο Λαμόνικα έκανε δώρο ένα φάουλ σε σουτ τριών πόντων (σ.σ. στη λήξη της τρίτης περιόδου στον Μάικ Τζέιμς). Αυτή η απόφαση ήταν απαράδεκτη. Οι διαιτητές δεν ήταν καλοί συνολικά στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x